Artikelomschrijving
De wijngaarden van deze Garnacha bevinden zich op een hoogte van 640 meter boven de zeespiegel. De wijnstokken zijn 40 jaar oud. Na het precies meten van de phenolische rijpheid van de druiven, vond de oogst plaats de tweede week van September. Maceratie vindt plaats op een temperatuur van 12°C gedurende 5 dagen. Met moderne wijntechnieken wordt de natuurlijke rijping van deze rood ondersteund en houdt deze stabiel. De neus is intens, met aroma’s van bosfruit en balsamico. In de smaak veel power, pure fruitexpressie met licht kruidige hints, goed geïntegreerde tannines en opwekkende frisheid.
The vines of this Garnacha are located on 640 metres altitude. All vines are 40 years of age. After meticulousy measuring the phelonic ripeness of the grapes, harvest took place the second week of September. Maceration takes place during 5 days on a temperature of 12°C. Modern winemaking techniques support the natural ripening of this red and maintains the stability. The nose is intense, with aromas of forest fruits and balsamic. In taste lots of power, pure fruitexpression and slightly spicy hints, well integrated tannins and a vivid freshness.