Inloggen

Jacobelli Liquori

Merk - Jacobelli Liquori

Antonio Jacobelli was een bar-eigenaar in Tivoli en begon eind jaren 50 zijn gasten een exclusief drankje aan te bieden: Amaretto di Tivoli, wat al snel de favoriete likeur van zijn clientèle werd. Twintig jaar later nam zoon Agostino het stokje over en begon een echte likeurproduktie te creeëren. Hij verhuisde het bedrijf naar Capalbio en zijn vrouw en kinderen assisteren hem bij de produktie. Nog steeds wordt deze Amaretto volgens het originele recept van Antonio gebrouwen. Echte amandelen vormen de basis van deze Amaretto, terwijl bij bijvoorbeeld Amaretto di Saronno de basis gemalen abrikozenpitten is, wat een amandel-aroma afgeeft.


Antonio Jacobelli was a bar owner in Tivoli and began offering his guests at the end of the 1950s an exclusive beverage: Amaretto di Tivoli, which soons became the favorite liquor of his clientèle. Twenty years later his son Agostino took over and started a real liquor-production. He moved the business to Capalbio and his wife and kids assisted him with the production. Nowadays, this Amaretto is still brewed according to Antonio’s original recipe. Real almonds form the basis of this unique liquor, while for example Amaretto di Saronno is made of crushed apricot-kernels, which mimics the flavour of almonds.

 

Landen
Filter
1 resultaten
Weergave:
Sorteren:
Amaretto di Tivoli
Jacobelli Liquori
Weergave:
Sorteren:
Filter
Fair Duurzaam & kleinschalig
Clean Transparant prijsbeleid
Persoonlijk Service op maat
Snel Bezorging binnen 24uur

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen